Wie zijn wij

Bij VIA FUTURA zitten we met een groep gedreven enthousiastelingen die stuk voor stuk de tevredenheid van de klant hoog in het vaandel dragen. Daarnaast is de kwaliteit van de ontwikkelde applicatie een ander belangrijk aandachtspunt; tenslotte en zeker niet minder belangrijk doen we er alles aan om jouw gegevens veilig op de webapplicatie te bewaren. Conform GDPR en conform jouw eigen specifieke eisen.

 

We werken in 2 teams die elkaar challengen en versterken. Het User Team omvat de medewerkers die in rechtsreeks contact staan met jou als klant; dat zijn enerzijds de support en anderzijds de verkoop medewerkers. De support medewerkers voelen vanuit hun contact met de markt erg goed aan wat er leeft en nodig is. Zo kan een vraag aanleiding geven tot een gewenste verbetering van jouw oplossing. 

 

Op die manier is een maatwerk toch voortdurend in evolutie naar meer en maar afstemmen op de werking van jouw gebruikers. Dit aanvoelen communiceren ze voortdurend met het Development Team die deze verwachtingen omzet in de gewenste verbeteringen van jouw maatwerken en van onze Saas oplossing Halito!. 
 


Open communicatie met mogelijkheden tot kritische feedback zorgen voor een team dat ook zelf voortdurend evolueert naar meer cohesie en een betere ondersteuning van onze klanten.