Wij realiseren jouw idee met software op maat

Laat ons van bij de start duidelijk zijn: Software is voor VIA FUTURA een middel, geen doel op zich.

We ontwikkelen software op maat om een of meerdere bedrijfsprocessen te verbeteren maar het is wel de gebruiker die er beter van moet worden.

Ontdek enkele referenties

Gebruiksgemak, schaalbaarheid en veiligheid

Bij VIA FUTURA helpen we je met jouw ambitie om bedrijfsprocessen efficiënter in te richten. Een web-based platform op maat helpt jouw onderneming of organisatie vooruit. Het leidt tot:

  • meer efficiëntie
  • kleinere foutenmarge
  • duidelijk afgelijnde werkprocessen voor iedereen die er aan deelneemt.

Het gevolg is een instroom aan interessante data die leidt tot voortschrijdend inzicht. Daarop kunnen verdere beslissingen en acties worden gebaseerd.

Deze applicaties zijn op alle gebied ook schaalbaar, zowel in volume als in functionaliteit. Op basis van gebruikerservaringen ontstaan nieuwe ideeën die worden meegenomen in een volgende release.

Iedereen krijgt enkel die functionaliteiten te zien die echt nodig zijn. We schermen data af zowel van de buitenwereld als intern door ze op een slimme manier in te richten. Veiligheid van persoonsgegevens primeert en we gebruiken state-of-the-art technologie om dat te realiseren.

Uitgangspunten

De belangrijkste uitgangspunten bij het bouwen van webapplicaties zijn:

  • Veilig: persoonsgegevens moeten in eerste instantie op een veilige manier bewaard en verwerkt worden
  • Usability: intuïtieve interface waarvoor geen handleiding nodig is om de applicatie te begrijpen
  • Beheersbaarheid: als het aantal gebruikers en/of data groeit, moet de applicatie steeds mee kunnen
  • Tracebility: van gewijzigde persoonsdata moet kunnen worden achterhaald wie wanneer welke data heeft aangepast
  • Usermanagement met security en rollen

De voordelen

Licentie, support & maintenance

De applicatie werkt met een licentiesysteem. U ontvangt login en paswoord en krijgt daarmee onbeperkt toegang tot uw applicatie. De licentie werkt volgens het kalenderjaar en omvat onbeperkt gebruik van de software, support & maintenance. Debugging is inbegrepen gedurende 2 maanden na oplevering. Het aantal beheerders van de applicatie is eveneens onbeperkt.

Geen extra software vereist

De volledige applicatie werkt via het internet. Nergens dient software te worden geïnstalleerd; inloggen via een beveiligde webpagina volstaat. Eenvoudiger kan echt niet!

Bijzonder gebruiksvriendelijke applicatie

Er is absoluut geen kennis van programmeertalen vereist. De klant vult enkel de velden in en de applicatie doet de rest!

HelpDesk

Als u tijdens het gebruik toch nog vragen hebt over de applicatie kan u die steeds via een online-helpdesk stellen. Wij antwoorden u zo snel mogelijk en nemen indien nodig zelf telefonisch contact op.

Een beperkte investering met een grote return

Voor een vast bedrag per jaar kan u deze applicatie gebruiken.
Geen verrassingen; 1 vaste prijs.