Halito

Onze evenementregistratie software van Halito! biedt alle tools die je nodig hebt om op één plek
registraties en bezoekers voor elk offline, online en hybride evenement succesvol te beheren, van begin tot eind.

 

DNA

Sinds 2010 biedt Halito! event professionals ondersteuning bij de organisatie van events. Bedacht op een bierviltje in Utrecht, ontwikkeld in Antwerpen. Halito! betekent letterlijk ‘wees welkom’ en beschrijft de manier waarop wij met onze klanten communiceren; persoonlijk en met passie voor ons vak. Wat kenmerkt ons? Tevreden klanten! Hoe doen we dat? Met oog voor detail. Samen gaan we de uitdaging aan om het doel van jouw events te bereiken.

 

The value of a tool lies in the using of it

Vanuit onze ervaring en kennis begeleiden we jou bij het inrichten van de event communicatie en registratie. Stapsgewijs leer je de mogelijkheden kennen van onze praktische event software zodat jij elk type event naar jouw hand kunt zetten. Benieuwd hoe onze klanten onze service ervaren? Lees hier enkele reacties van andere event organisatoren.

 

De motor van verandering

De event software van Halito! is gebaseerd op de behoeften van event professionals. Door persoonlijk contact weten we wat er speelt onder onze klanten en in de markt. De eventbranche evalueert constant, dat laat zich zien in de continue ontwikkeling van onze software, diensten en partnerships.

 

Samen kom je verder

Het organiseren van een event, klein of groot, zet iets in beweging. Elk event is anders, dat weten we bij Halito!. Samen met onze partners bieden we een totaaloplossing voor jouw event communicatie. Zo reken je altijd op een team van experts die jou ondersteunen bij de uitrol van events.

 

LINK NAAR WWW.HALITO.COM