Over VIA FUTURA - Kwaliteitsgaranties

Federatie van Webbedrijven

In 2006 ontving VIA FUTURA het kwaliteitslabel van de Federatie van Webbedrijven. Een kroon op onze professionele benadering en gestructureerde en juridische correcte manier van handelen.

Ogone

Sinds augustus 2009 is VIA FUTURA ook Certified Ogone Solution Provider van Ogone. Daarmee hebben we alle kwalificaties om een vlotte integratie tussen uw webshop en veilig online betalen mogelijk te maken.

eTIC Handvest

In augustus 2010 heeft VIA FUTURA het eTIC Deontologisch Handvest ondertekend waardoor we gebonden zijn, zodra een offerte wordt opgemaakt, de belangrijkste punten ervan met onze klanten te bespreken zodat zaken die mogelijk later tot een geschil kunnen leiden, meteen worden uitgeklaard. Dit handvest zorgt voor een bijkomende vertrouwenspijler binnen de contractuele relatie.

deJuristen

In samenwerking met deJuristen garandeert VIA FUTURA ook op juridisch vlak een sluitende website. De gespecialiseerde juristen van deJuristen zorgen voor de revisie of redactie van algemene voorwaarden, privacy statements en disclaimers, telkens op maat van de cliënt en zijn specifieke situatie.