Over VIA FUTURA - Wie zijn we

Bij VIA FUTURA is het heel eenvoudig: wij bouwen software-oplossingen voor uw doelgroep en stellen usability (gebruiksvriendelijkheid) daarbij centraal.

De visie van de opdrachtgever is belangrijk maar niet het enige wat telt. Ook de mening van VIA FUTURA is niet zo belangrijk; het gaat erover dat de oplossing moet inspelen op wat de bezoeker / gebruiker belangrijk vindt.
Zijn noden en verwachtingen zijn de belangrijkste bekommernis. Pas dan zal de software-oplossing écht renderen.

Missie

VIA FUTURA helpt organisaties efficiënter en aangenamer werken dankzij gebruiksklare softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij de noden, het budget en de schaalgrootte van de klant.

Middel of doel?

Internet is bovenal een middel tot communicatie. Daarom investeren we met enthousiasme tijd en energie in het opstellen, ontwikkelen en uitvoeren van uw online marketing en e-communicatie.

En dat moet goed gebeuren, want op het internet krijgt uw website of applicatie maar 1 kans. Uw concurrentie is immers slechts 1 klik van u verwijderd.

Dat de webtechnologie zijn grenzen heeft, realiseren we ons maar al te goed. Maar eerder dan de meest geavanceerde technologische hoogstandjes in uw webtoepassing te proppen, kiest VIA FUTURA resoluut voor een strategie waar u en uw doelgroep bij gebaat zijn.

Onze oplossingen

We zijn dan ook trots op onze eenvoudige en gebruiksvriendelijke online toepassingen:

  • Halito! voor uw eventcommunicatie via 1 website
  • Software op maat voor specifieke projecten waar optimalisatie en meer efficiëntie het doel zijn
  • VIA FUTURA | CMS voor het eigen beheer van uw website.

Lees meer over