Over VIA FUTURA - Kwaliteitsgaranties

Federatie van Webbedrijven

In 2006 ontving VIA FUTURA het kwaliteitslabel van de Federatie van Webbedrijven. Een kroon op onze professionele benadering en gestructureerde en juridische correcte manier van handelen.

Ogone

Sinds augustus 2009 is VIA FUTURA ook Certified Ogone Solution Provider van Ogone. Daarmee hebben we alle kwalificaties om een vlotte integratie tussen uw webshop en veilig online betalen mogelijk te maken.

eTIC Handvest

In augustus 2010 heeft VIA FUTURA het eTIC Deontologisch Handvest ondertekend waardoor we gebonden zijn, zodra een offerte wordt opgemaakt, de belangrijkste punten ervan met onze klanten te bespreken zodat zaken die mogelijk later tot een geschil kunnen leiden, meteen worden uitgeklaard. Dit handvest zorgt voor een bijkomende vertrouwenspijler binnen de contractuele relatie.

Hoewel het handvest vandaag als dusdanig niet meer bestaat, blijft de inhoud ervan integraal overeind. De Federatie van Webbedrijven hanteert immers exact dezelfde tekst en heeft het zelfs als voorwaarde toegevoegd om lid te mogen worden.